Er du den fødte valutahandler? del 4

Femte betingelse

Tålmodighed

Det sker at jeg kigger på et chart hvor jeg ikke kan se nogen retning eller jeg kan ikke se nogen handels mulighed, og det sker så en hel uge, eller mere.

Hvad gør man så? Man handler naturligvis ikke. Tålmodighed!

Hver eneste dag i den uge, modtager jeg e-mails fra folk der siger “jeg har kun tabt i denne uge”, naturligvis har de det, de prøvede at handle i et marked der var uigennemskuelig.

De fleste nybegyndere har ikke den rette tålmodighed, og de kan måske heller ikke se hvornår de skal stå på side linjen, men en ting er sikkert, hvis du ikke kan se noget af chartet når du kigger på det, så lad være, det er dig selv der siger fra, ved ikke at give dig de rette impulser.

Nybegynderen har ikke den tålmodighed der skal til for at sidde over en hel uge, men det er meget vigtigt at du kan sidde disse perioder igennem, fordi det er i de perioder du kan sætte alt over styr, og tabe de gevinster, du har været flere måneder om at skrabe sammen.

Det kræver også tålmodighed at kunne holde på din position uden at lukke den for tidligt, med en for lille gevinst.

En tålmodig trader er en succesfuld trader.

Af natur er jeg faktisk ikke særlig tålmodig, men når jeg åbner Trading station, så er jeg tålmodig, og jeg kan vente på en handel i flere uger, skulle det være nødvendigt.

Nå, vi kom til vejs ende med den første lille serie. I morgen vil jeg starte med at skrive om de mere grundlæggende ting om hvordan markedet er skruet sammen.

Hvis du stadig har mod på at forsøge dig ud i at handle, så kom bare igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *